Servis automatskih menjača sa MOTUL EVO tehnologijom

MOTUL EVO tehnologija

Zamena ulja u automatskom menjaču i zamena filtera je pre par godina u većini slučajeva bio spor i nedovoljno precizan radni proces. Danas, uz MOTUL EVO flush machine ceo proces je ubrzan i postao je daleko pouzdaniji. Od sada, eksluzivno u AS Đole Šljukić.

Automatski menjači

Savremeni automatski menjači su komplikovani sistemi, koji zahtevaju pravilno održavanje. Većina automatskih menjača ima veliku količinu transmisionog ulja i filter. Imamo veliko iskustvo sa Mitsubishi, Hyundai i Kia automatskim menjačima.

period servisiranja aut. menjača

Ako se uzmu svi proizvođači u obzir, ne postoji konkretno pravilo. Dijagnostika je vrlo bitna. Važno je da na menjaču nema kvarova i da prilikom rada menjač ne trza i usporeno menja brzine.

Ako Vam je potreban servis automatskih menjača u Zemunu, AS Đole Šljukić, je pravi izbor. Redovno se edukujemo o novim proizvodima na tržištu i primenjujemo ih u praksi.

Jedini auto servis u Zemunu sa MOTUL EVO tehnologijom

U potrazi za najboljim proizvodima na tržištu, rešili smo da budemo partneri sa MOTUL kompanijom. Pribavili smo najsavremeniju mašinu za izmenu, čišćenje ulja, zamenu filtera u automatskom menjaču.