Servis auto klima u zemunu

Toplo - hladno

Teško da savremena udobnost automobila može da se zamisli bez klima uređaja. Da biste uvek imali dovoljno svež vazduh ili pak, ugrejanu unutrašnjost auta, potrebno je da vodite računa o stanju klima uređaja.

SERVIS I DIJAGNOSTIKA AUTO KLIME

U AS Đolje Šljukić u Zemunu obavite detaljnu dijagnostiku auto klime. Nakon utvrđenog stanja, vrši se čišćenje, dopuna klima sistema. Održavanje je važno. Savetuje se godišnja provera auto klime.

Provera klime i dopuna freona

U slučaju da Vaša klima loše hladi ili osećate neprijatan miris iz ventilacionih izduva, važno je da posetite servis. U AS Đole Šljukić u Zemunu posedujemo mašinu za proveru i dopunu auto klima sistema.

Za maksimalnu udobnostu u vožnji, treba imati pouzdan klima uređaj. AS Đole Šljukić ima ogromno iskustvo u servisiranju Mitsubishi, Hyundai i Kia vozila, ali i drugih japanskih i korejskih vozila.

DEZINFEKCIJA AUTO KLIME

Auto klima ima dvostruku funkciju – da ohladi/zagreje vazduh i da izvrši filtraciju (prečišćavanje vazduha). Vremenom, klima sistem se zaprlja od raznih čestica, bakterija i alergena. U AS Đole Šljukić vršimo kompletnu dezinfekciju Vaše auto klime.

Ako vam je potreban kvalitetan servis

Dođite do nas