Zamena ulja i filtera na svim tipovima automobila

Zamena ulja

Zamena motornog ulja je jedan od osnovnih parametara održavanja automobila. Imajući u vidu japanske i korejske proizvođače automobila, u AS Đolje Šljukić posebnu pažnju poklanjamo kvalitetu. Koristimo originalna MOTUL ulja.

Zamena filtera

Bez filtera, rad svakog automobila bi bio nezamisliv. Ušteda na filterima, umesto koristi, može da prouzrokuje štetu. Naš auto servis koristi filtere renomiranih proizvođača. Sa prethodnim iskustvom, znamo šta je potrebno Vašem automobilu.

mali servis za japanska i korejska vozila

U našem auto servisu možete da na pouzdan način obavite mali servis – zamenu ulja i filtera (motora, vazduha, goriva, klime), kao i zamenu antifriza. Vršimo i servis automatskih menjača.

AS Đole Šljukić Zemun ima ogromno iskustvo u servisiranju Mitsubishi, Hyundai i Kia vozila. Redovno se edukujemo o novim proizvodima na tržištu i primenjujemo ih u praksi – ulja i filteri novih tehnoloških karakteristika.

Veliki servis za mitsubishi, hyundai i kia automobile

Iako je praksa da se period velikog servisa prolongira, to je potpuno pogrešno. Uvek ćemo Vam dati iskren savet u vezi potrebnog servisa. Upotrebljavamo delove proverenog kvaliteta – Bosch, Knech, Motul.. Vodimo računa gde nabavljamo delove i uvek znate koliko plaćate. 

Ako vam je potreban servis u Zemunu

Dođite do nas